luni, 5 martie 2012

Lokomotiv Sofia - Lokomotiv Plovdiv

Lokomotiv Sofia a primit sezon foarte rău, şi din cauza problemelor financiare şi de altă natură de 15 jucători au părăsit clubul. 18 fete noi au venit, majoritatea tineri. Pentru acest joc le va fi dor 3 dintre ele pentru că, şi, de asemenea, Dafchev cel mai bun mijlocaş şi Petkov sunt mari îndoieli. Lokomotiv va juca pe teren lor de origine, dar poliţia a refuzat să păzească eveniment datorită faptului că acest stadion este în stare foarte proastă şi de cele mai multe sectoare sunt închise din motive de siguranţă.Pas este foarte rău, greu de a vedea iarba oriunde ..

Lokomotiv Plovdiv va deplasa cu echipa completă disponibilă pentru acest joc ca lor căpitan Zdravko Lazarov este pe deplin potrivit. Lokomotiv a făcut o mare pregătire în Turcia şi sa întors în Bulgaria de neinvins, joc cu încredere şi motivaţie. Lokomotiv nu este de cele mai bune pentru călători sigur, dar acest joc este foarte important pentru ei ca ar putea fi ultimul tren pentru euro de pete.

Am cant vorbim despre avantajul de mare aici, în calitate de invitaţi vor avea mai mulţi susţinători mâine. Partea de deplasare sunt mult mai stabile financiar şi sunt chaising obiective mult mai mari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu