marți, 6 martie 2012

Evian - Marseille

Ambele echipe ajunge la acel meci, în direcţii opuse, gazdă Evian pe un termen frumos, cu remiză şi 2 victorii în ultimele 3 etape în timp ce Marseille a pierdut ultimele 2 jocuri w / o de punctare, chiar once.Evian de mai sus are înregistrare medie, la domiciliu, cu 6-2-3 egală cu 61% rata de succes de origine şi destul de mediocră pe drum, cu 4-3-4 Marsilia şi rata de succes de 46% pe drum.

Marseille suferă de mai mulţi jucători care lipsesc din cauza leziuni care ar putea explica forma slaba recent şi lipsa de notare, printre jucătorii care lipsesc şi indisponibil, de asemenea, pentru ziua de azi ar putea fi găsit mijlocaşul Mathieu Valbuena, cu 21 de jocuri în acest sezon şi 4 goluri şi 11 pase, Loic Remy înainte cu 21 de apariţii 9 goluri şi 4 pase, André-Pierre Gignac înainte cu 11 de apariţii şi Stephane M'Bia cu 7 aparitii si 1 gol.

Marseille a câştigat acasă mai devreme de la acest seaon vs Evian, 2-0 în timp ce în ceaşcă de anul trecut a pierdut la Evian 1-3.

Din Marsilia pare pe un termen rău în timp ce gazda se pare la un moment bun şi pozitiv, recent, şi nu prea rău la domiciliu i se va sprijini gazdă cu handicap pentru acest meci, cred că Marseille va fi fericit in seara asta pentru a opri pierderea Streak scurt şi fericit, chiar cu un punct aici, în special în lumina de fapt, ele sunt w / o câţiva jucători-cheie de pe partea lor.

Evian nu are importanta care lipsesc, cu excepţia pentru un apărător care a început în 17 meciuri în acest sezon Fabrice Ehret si 3 alti jucatori, care, ocazional, sunt substitute.

există o scădere în contradicţie cu toate cărţile de la Evian de peste 15-20 de puncte sau aşa şi tendinţa ar putea continua ca timp de progrese faţă de timpul de joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu